НФДМ 2020 гр. Банско

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ТЕОРЕТИЧНО - ПРАКТИЧЕСКИ КУРС В РАМКИТЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ ФОРУМ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА, БАНСКО - 09-11.10.2020 год.


PLASMOLIFTINGTM PRP & ПАРОДОНТОЗА: АКТУАЛНИ МЕТОДИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ В СТОМАТОЛОГИЯТА.


Дата: 11.10.2020;
Време: 10.30-14.00ч.;
Място: конферентна зала на Гранд хотел Банско.


В ПРОГРАМАТА НА МЕРОПРИЯТИЕТО:
- Теоретични основи на технология PLASMOLIFTINGTM (тромбоцити и тяхната роля, растежни фактори). Роля на ТАП/PRP в комплексното лечение на тъканите на пародонта. Патогенеза на развитието на възпалителните и възпалително-деструктивните заболявания на пародонта и механизъм на действие на тромбоцитната автопложна плазма(ТАП/PRP) в дадените процеси. Патогенеза на процесите за регенерация на пародонтални тъкани в норма. Режими, схеми и обем на въвеждане на ТАП/PRP. Показания и противопоказания за използване.
- Етапи на провеждане на процедурата: подготовка на пациента, вземане на кръв , центрофугиране, инжектиране на тромбоцитна автоплазма(ТАП/PRP) демонстрация на видео материали за процедурата PlasmoliftingTM, практически предписания .
- Подробен анализ на различни клинични случаи в практиката за приложение на технология PlasmoliftingTM. Отговори на въпроси на слушателите.
- Методика за продажба на PlasmoliftingTM, отличия на дадената технология от други процедури, позициониране на технологията, уникални конкурентни преимущества.
- Практическа част - етапи на провеждане на процедурата: подготовка на пациента, взeмане на кръв , центрофугиране, инжектиране на тромбоцитна автоложна плазма(ТАП/PRP)*.

Запознаване с различни форми на Plasmolifting:
*Native;
*Viscose;
*Thermo Gel; 
*Thermo Membrane;
*Абсолютна новост - Plasmolifting PowderTM (полипотентен, остеоиндуктивен, пластически автоложен материал във вид на прах - изготвяне на автоложна кост).

Условия за участие:


- заплатена такса за участие: стоматология + козметология;
- наличие на модел за практичеста работа (моделът не заплаща такси).


N.B. За практическото обучение и издаването на сертификати е необходимо предварително записване - местата са ограничени (група до 10 доктора).


Подробна информация можете да получите от:


сътрудниците на компания ЕСТЕТИК-МЕД БГ, ПЛОВДИВ; Телефон:+359 894 80 17 97; E-mail: info@plasmolifting.bg ; http://plasmolifting.bg/;


д-р Георги Сойтариев, тел.: 0888333860.

 


В момента няма налична информация.

Content
LivedaMed2000