Eстетик-Мед БГ


Фирма Естетик-Мед БГ е регистрирана на 10.10.2013г. с главната цел - дистрибуция на технология Plasmolifting® - клетъчна технология за добиване и приложение на тромбоцитна автоложна плазма.

От декември, 2014г., Естетик-Мед БГ е изключителен дистрибутор на Plasmolifting TM, Русия в България и Юго-източна Европа. Дистрибуцията действа и в настоящият момент.

От март, 2014г. Естетик-Мед БГ разполага с безсрочен лиценз за търговия с медицински изделия.

Във връзка с разширяването на дейността на фирмата в направление регенеративна медицина, от май, 2015г., Естетик-Мед БГ е официален дистрибутор на италианската компания Awascoll S.R.L., Italy, относно внедряването на иновативния биопластичен колагенов материал SALVECOLL®. Дистрибуцията действа и в настоящия момент.

Plasmolifting® и Salvecoll® са мулти дисциплинарни технологии, които намират приложение в най-широк спектър на медицината.

Естетик-Мед БГ има изключително силно присъствие на пазара на естетичната медицина, където внедрява технология "Невидим безоперативен лифтинг".

За реализация на указаните технологии, фирмата има сключени договори за достатавка на съпътстващи медицински изделия както на територията на България, така и извън нея, като основно импортира:

-лабораторни центрофуги и термостати;

-микро игли за мезотерапия, търговска марка MESORAM®, Italy;

-различни видове конци за Threadlifting от PDO, (гладки и COG с насечки или зъбци, търговска марка EPLINE, Korea);

-хиалуронови филъри и канюли за естетичната козметология, търговска марка Dermalax;


Content
LivedaMed2000