PRP Серум


УНИВЕРСАЛНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

СЕРУМ Plasmolifting® HOME CARE

Правилно подбрана ежедневна грижа - това е необходимо условие за здрава и красива кожа. Представяме на Вашето внимание серумът Plasmolifting® - средство, създадено за Вашата кожа.
Серумът, в съчетание на този участък: плазма на растения, природно-натурални масла, аминокиселини, къси пептиди, пантенол, керамика, синергично подсладени мултивитаминен комплекс - А, В, С, Е, висококачествена минерална вода, предназначена за обезпечаване на интензивна и дълготрайна хидратиране на кожата, даване на съкращаване на миди, предпазване и коригиране на възрастни промени, водещи до загуба на доходи на лице.
Серумът Plasmolifting® подобрява мястото на имунитета на кожата, като по този начин се предпазва от неблагоприятни външни фактори.

При използване, серумът Plasmolifting®:

-повишава гъвкавостта и еластичността на кожата;
-изравнява релефа на кожата;
-намалява обема на провизирането по линията под -брадичката; коригирате дълбоките и древните бръчки на челото, вградете в очите и устните;
-изсветлява пигментни петна;
-премахва лющенето на кожата;
-принасяне на освобождаване от комедони (черни точки); -осигурява красив цвят на кожата.

Внимание! Серумът Plasmolifting® има универсално предназначение. Той може да се използва като високоскоростен козметично средство за самостоятелно приложение. Съществуващата частна система за регенерация и репарация Plasmolifting®. При съчетаване на неговите компоненти с автоложна тромботична плазма, действие действително се усилва. Тромбоцитна автоложна плазма, получена по технология Plasmolifting®, е уникален природен продукт. Да се ​​съхранява като фабрика за растения, които се събират за възстановяване на тъкани, протеини и протеини, витамини и аминокиселини, които се поддържат от здравето на кожата.

Философия на качеството на Plasmolifting®

1. Използване на специализирано оборудване:

специализирани специализирани епруветки Plasmolifting® -центрофуги с разработени режими
-качествени разходни материали

2. Прилагане на процедурата за сертифицирани специалисти на Plasmolifting®.

3. Строго спазване на протоколите за процедурите.

Серумът Plasmolifting® е произведен в научна лаборатория "Josev Durolf Naturproducte" Gmbh. Ахмеров


Content
LivedaMed2000