ОБУЧАВАЩО МЕРОПРИЯТИЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ, 2020г.


НА ВНИМАНИЕТО НА ЛЕКАРИ-СТОМАТОЛОЗИ!


ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ПРЕДСТОЯЩО ОБУЧАВАЩО МЕРОПРИЯТИЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ,2020г.

1_1.jpg 2.jpg

Уважаеми колеги!

Имаме удоволствието да поканим лекари-стоматолози на НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА „МАДАРСКИ КОННИК", който ще се праведе на (31.01.-02.02.).2020 г. в Гранд Хотел Шумен -гр Шумен (http://shumendentalforum.org/).
"Естетик-Мед БГ", България е фирма, специализирана за внедряване на перспективни универсални методики и технологии за регенерация на тъкани с висока практична стойност, подходящи за приложение в различни области на медицинската практика на умерена цена.

По време на форума предлагаме:

31.01.2020г.(15,30-15.50), Гранд Хотел Шумен, етаж Мецанин - фирмена презентация на тема: NBF Gingival GEL,Korea - високо функционален защитно-регенеративен Нано/Био/ Фюжън Гел - клинични случаи.
N.B.

 NBF Gingival Gel,Korea: представлява високо функционален НАНО-БИО-ФУЗИОНЕН ГЕЛ, създаден за пръв път в света с помощта на новоразработена и патентована технология, наречена "nano-bio-fusion". Действието на NBF Gingival Gel се основава на създадената за първи път в света високо биопоносима НАНО ЕМУЛСИЯ от две стабилни форми на НАНО Витамин С (Sodium Ascorbyl Phosphate)& (Magnesium Ascorbyl Phosphate), Екстракт от Прополис (Propolis Extract) и стабилен НАНО Витамин Е (Tocopherol Acetate). Използването на добре познати вещества, но с нано размер на частиците им, води до многократно засилване на ефекта от тяхната употреба. Затова тази комбинация от Витамин С, Витамин Е и Прополис има мощен защитно-оздравителен ефект при употреба в устната кухина.

-31.01./01.02.2020г., Гранд Хотел Шумен, етаж Мецанин - покана за посещение на фирмения щанд по време на научната част на мероприятието, където ще можете да получите специализирана информация и рекламни материали за технология Plasmolifting®; бопластичния материал Salvecoll®, Италия(http:http://www.salvecoll-med.com/); NBF Gingival GEL.
N.B.
  Plasmolifting®,Русия: това е успешна реинкарнация на метода автохемотерапия - клетъчна регенерация на тъкани с използване на инжекционна форма на автологична плазма (PAP - platelet autologus plasma),напълно нативна, без химически добавки, защитена научно със собствени патенти (http://plasmolifting.bg/).
  Salvecoll®,Italy: това уникален нативен, биодеградируем, патентован, колагенов биопластичен материал, получен от говежда кожа, с напълно запазена третична структура на колагеновия донор. Нативният триспирален състав на колагеновите влакна има високи показатели за стабилност и представлява матрица за насочена тъканна регенерация.Биопластичният материал Salvecoll® е алтернатива на съвременните материали, използвани в костната пластика и в пластиката на меките тъкани на лицето. Материалът може да бъде използван както за регенерация на меки тъкани, при парадонтологични проблеми в практиката на общо практикуващи дентални лекари, така и като остеопластичен материал за запълване на костни дефекти и остатъчни костни празнини в практиката на орални и лицево-челюстни хирурзи.;

-02.02.2019г.(10.00 - 14.00ч.), Дентална практика на д-р Невин Сабри, Шумен, ул. Ст. Караджа,3(вход от ул.Съединение) - покана за участие в обучаващо мероприятие.
Програмата на обучението включва усвояване на елементите на технология НЕОПЕРАТИВЕН ЛИФТИНГ:
 Ботулинотерапия;
 Обемно моделиране с хиалуронови и нехиалуронови имплантати;
 Plasmolifting - PRP терапия с тромбоцитна автоложна плазма (стоматология & естетична козметология за стоматолози).

Таксата за обучението по направления можете да уточните от eксклузивния дистрибутор на Plasmolifting®,Salvecoll® и NBG Gingival Gel® в България: "ЕСТЕТИК-МЕД БГ" ООД, телефон: +359 894 80 17 97; +359 898 53 80 46.

За обучението по направления:
 Ботулинотерапия & Обемно моделиране ще бъдат допуснати специалисти, предварително заплатили такса обучение и осигурили свои модели за практическата част на мероприятието.

Обучението се осъществява от международния обучаващ треньор, д-р Васил Стоянов, главен лекар на фирма Естетик-Мед БГ и водещ специалист - естетичен дерматолог, практикуващ естетична дерматология в Санкт-Петербург, Русия.

Дистрибутор на Plasmolifting®,Salvecoll® и NBG Gingival Gel® в България:
"ЕСТЕТИК-МЕД БГ" ООД, гр.Пловдив
Телефон: +359 894 80 17 97; +359 898 53 80 46.
E-mail: info@plasmolifting.bg; arnicabg1@gmail.bg; www.plasmolifting.bg
Facebook:Stoimen Terziysky (Plasmolifting Bulgaria)

0V4A9254_1.jpgDPRP_imig.jpg

 

 


Content
LivedaMed2000