НАЦИОНАЛНИЯ ФОРУМ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА ГРАД БАНСКО


ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ОТВОРЕНО МЕРОПРИЯТИЕ В РАМКИТЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ ФОРУМ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА, БАНСКО - 11-12.10.2019 год.

ПАРОДОНТ И PLASMOLIFTINGTM PRP: АКТУАЛНИ МЕТОДИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ В СТОМАТОЛОГИЯТА.

Дата : 13.10.2019г.
Време: 10.30-14.00ч.
Място: конферентна зала на Гранд хотел Банско.

 

В ПРОГРАМАТА НА МЕРОПРИЯТИЕТО:

- Теоретични основи на метода (тромбоцити и тяхната роля, растежни фактори). Роля на ТАП/PRP в комплексното лечение на тъканите на пародонта. Патогенеза на развитието на възпалителните и възпалително-деструктивните заболявания на пародонта и механизъм на действие на тромбоцитната автопложна плазма(ТАП/PRP) в дадените процеси. Патогенеза на процесите за регенерация на пародонтални тъкани в норма. Режими, схеми и обем на въвеждане на ТАП/PRP. Особености на приема, наблюдението и воденето на пациенти с хронически възпалително-деструктивни заболявания на пародонта. Показания и противопоказания за използване.

Етапи на провеждане на процедурата:

-Подготовка на пациента, вземане на кръв , центрофугиране, инжектиране на тромбоцитна автоплазма(ТАП/PRP) демонстрация на видео материали за процедурата PlasmoliftingTM, практически предписания .

- Подробен анализ на различни клинични случаи в практиката за приложение на технология PlasmoliftingTM. Отговори на въпроси на слушателите.

- Методика за продажба на PlasmoliftingTM, отличия на дадената технология от други процедури, позициониране на технологията, уникални конкурентни преимущества.

- Абсолютна новост - Plasmolifting PowderTM (полипотентен, остеоиндуктивен, пластически автоложен материал във вид на прах).
- Практическа част - етапи на провеждане на процедурата: подготовка на пациента, взeмане на кръв , центрофугиране, инжекции с тромбоцитна автоложна плазма(ТАП/PRP)*.

Условия за участие и такса за участие:


- стоматология - 150лв.
- стоматология + козметология - 250лв.
- наличие на модел за практичеста работа(моделът не заплаща такси).

За практическото обучение и издаването на сертификати е необходимо предварително записване - местата са ограничени(група до 15 доктора).

Подробна информация можете да получите от сътрудниците на компания ЕСТЕТИК-МЕД БГ,гр. ПЛОВДИВ. Телефон: +359 894 80 17 97
E-mail: info@plasmolifting.bg
http://plasmolifting.bg/
д-р Георги Сойтариев, тел.: 0888333860


Content
LivedaMed2000