ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В СИМПОЗИУМА ARENA OF BEAUTY 2019


Уважаеми Дами и Господа,

Естетик-Мед БГ кани своите приятели и гости да посетят специализирания щанд № 5-43 в зала 5  на Интер Експо Център, София по време на най-голямото в България търговско изложение на козметичната индустрия, Arena of Beauty Professional, . Симпозиумът осигурява възможност за директни продажби на дребно и едро, нови бизнес контакти и срещи между водещи експерти в сферата на красотата и здравето.

Естетик-Мед БГ, България е водеща фирма на пазара на eстетични и регенеративни услуги, която работи вече 6 години на територията на България. Тя е специализирана за внедряване на перспесктивни универсални биологични технологии и продукти за регенеративната и естетичната медицина и козметология, медико-естетична апаратура за ремоделиране на лице и тяло, обучение и сертифициране на специалисти, подходящи за приложение в различни области на медицинската практика на умерена цена (www.esthetic-med.bg). 

Естетик-Мед БГ е официален представител, в България и Юго-източта Европа, на компаниите: Plasmolifting TM",Русия; Awascoll,Италия; Beco Medical Group, Испания

Plasmolifting®, Русия: това е патентована клетъчна технология за стимулация на регенерацията на тъкани с използване на инжекционна форма на тромбоцитна автоложна плазма (PAP - platelet autologus plasma), напълно нативна, без химически добавки (www.plasmolifting.bg).

Salvecoll®,Италия: това е уникален патентован биодеградируем биопластичен материал от нативен колаген с напълно запазена тримерна структура, който изпълнява ролята на матрица за насочена тъкани регенерация (www.salvecoll.com; www.salvecoll-med.com ).                                                         

 Beco Medical Group, Испания: това са съвременни специализирани високо ефективни апаратни  медико-естетични технологии и системи за неинвазивна регенерация: радиочестота(Dfinitive EVO), високо-интензивен фокусиран ултразвук (UltraLift HIFUEVO), ударна вълна, криолиполиза, липолитичен диоден лазер и вакуум, собствена разработка. (www.becomedical.bg).               

DermaHeal®, Caregen,Korea:това е линия козмецевтични, мезотерапевтични средства на базата на синтезирани растежни фактори, които стимулират пролиферация и деленето на епидермалните клетки и пептиди. Техният състав включва само биомиметични пептиди (получени чрез генно инженерство), които не причиняват алергии и са напълно безопасни за човешкото тяло.

Приложението на Plasmolifting®, Salvecoll®, Beco Medical® и DermaHeal ® подразбира пълно сертифициране на медицинските изделията за прилагане на технологиите съгласно изискванията на Европейското и Българското законодателство.

Съвременната естетична дерматология се характеризира с преход от поддържащи към anti-aging технологии. Затова, в направление естетична медицина, Естетик-Мед БГ успешно внедрява технологията "НЕОПЕРАТИВЕН ЛИФТИНГ" - целенасочена комбинация от съвременни инжективни и апаратни anti-aging технологии за качествено ремоделиране на възрастови изменени на лице и тяло.

За подробна информация потърсете сътрудниците от ЕСТЕТИК-МЕД БГ, Пловдив.
Телефон: +359 (894) 80 17 97; +359 (898) 53 80 46, E-mail: info@esthetic-med.bg Facebook:Stoimen Terziysky (Plasmolifting Bulgaria)


Content
LivedaMed2000