Покана за участие в Global Regenerative Congress 2019


Уважаеми Колеги,

На вашето внимание, в периода 06-08 септември 2019 г., в София, ще се проведе първия по рода си Международен Конгрес по Регенеративна медицина (Global Regenerative Congress /GRC/ 2019)!

Global Regenerative Congress /GRC/ 2019 е най-голямото в света предстоящо събитие в областта на регенеративната медицина, в което от 6 до 8 септември ще вземат участие  лекари от цял свят. В конгреса ще участват 35 международни лектора, с най-добрите  теоретични и практически познания в тази област.

GRC 2019 има чисто научно-практична насоченост. По време на Симпозиума участниците ще имат възможността да се запознаят с науката регенеративна медицина и да придобият, по желание, практически опит във всяка съответна медицинска специалност. Те ще имат възможност да присъстват на лекции както от научно, така и от практическо значение и да получат достатъчно знания, за да бъдат квалифицирани да прилагат и да станат по-добри в прилагането на терапиите на регенеративната медицина.

Дати на провеждане: 06-08.09.2019

Място на провеждане: хотел Sofia Hotel Balkan, пл. „Света Неделя“ 5

За пълна информация, моля, вижте сайта на конгреса: www.grc2019.org

Основни панели са:

# Регенеративна ортопедия, спортна медицина и лечение на болката:

- Сесия Регенерация на хрущял;
- Сесия Остеоартрит;
- Сесия Лечение на болката;

# Регенеративна гинекология;
# Регенеративна дерматология;
# Регенеративна урология;
# Основна наука в Регенеративната медицина – тя е бонус към всеки панел.

Всеки панел и изграден по следния начин: Представяне на научни доклади от лекари и учени. В края на всеки панел се предвижда дискусионна маса – International consensus. Участниците в панела ще дискутират проблеми в тяхната сфера на дейност, дискусията се записва и излиза със становище по въпросите които са дискутирани. По този начин се доближаваме до протоколизиране на регенеративните терапии като изясняваме двойнствените положения при тяхното използване.

По време на конгресните дати ще се организират и практически трейнинги.

# По Ортопедия – извличане на костен мозък и PRP и приложението им за лечение на болката – остеоартрит, бурсит, тендинит и други. Ултразвуково ориентиране за инжекционни терапии.

# По Гинекология – приложение на  PRP.  Основни субекти ще бъдат клиторът и неговата чувствителност и реакция към стимулация, вагината (G Spot и H Zone), лека инконтиненция на урината с EBD, хронична вагинална сухота, в интероитуса за случаите на повтарящи се възпаления, лишеи, менопауза и предменопауза, подобряване на лечението на белези (епизиотомия), Диспаруния (болезнен секс), както и за регенеративното въздействие върху кожата (аспекти, обем на текстурата и тонус).

# По Дерматология – приложение на  PRP   за различни кожни състояния.

Обучението ще се състои от теоретично въвеждане, безопасно и правилно събиране, подбор на правилната технология на центрофугиране, използване на локална анестезия (крем и инжекционна), техника на инжектиране на PRP, усложнения, проследяване.

ВНИМАНИЕ! За българските специалисти организаторите са предвидили специална отстъпка от регистрационната такса и от таксите за практически семинари всъответното напрвление.

При интерес, за „Код отстъпка“,  моля, свържете се на: тел.: 0894 80 17 97, e-mail: arnicabg1@gmail.com.

Моля, вижте Програмата на Когреса в приложението, а CV на лекторите за всеки панел на сайта на организаторите - www.grc2019.org

За допълнителна информация, Естетик-Мед БГ, тел.: +359 894 80 17 97

Поканата може да изтеглите тук.

Програмата изтеглете от тук.

 

 20181006_151600.jpg

 

Снимки от  Международен Конгрес по Регенеративна медицина.

 


Content
LivedaMed2000