Master class Антицелулитни, стягащи и отслабващи процедури!


Beauty Woman-2019

Представяне на лекторите в „Майсторски клас Антицелулитни, стягащи и отслабващи процедури“

Тема: Какво е целулит и как да се борим с него?
Лектор: Стоимен Терзийски, управител на фирма „Естетик-Мед БГ”
Медицински козметик Виктория Степан

В лекцията ще бъдат разгледани причините за възникване на целулита и фазите на развитието му , кога естетичният проблем се превръща в медицински и кои са най -ефективните съвременни методи за борба с "портокаловата кожа".
Ще бъдат представени и най-новите високоефективни апаратни технологии за Beco Medical Group, чийто официален носител за България е фирма „Естетик-Мед БГ”.
Beco Medical Group е специализирана в разработването и производството на авангардни медико-естествени системи: радиочестотни системи (радиочестоти / D-finitive EVO), високоинтензивни фокусиращи системи (UltraLift HIFU), системи за ударни вълни, криолиполиза (Cryolipolysis), вакуум (Вакуум), които гарантират висока ефективност и видими резултати в борбата с целулита и мастните натрупвания. Създават се собствени протоколи за приложение, основаващи се на най-ексклузивните технологии и фокусиращи усилващо вещество.
!!! Паралелно с лекцията ще се проведе и ексклузивна демонстрация на високоефективна процедура за борба с целулита и ремоделиране на тялото.

Лекцията е от 16.30 ч. до 17.00 ч. в хотел Рамада, зала Опал.

Очакваме ви!


Content
LivedaMed2000