Плазмолифтинг ГЕЛ

Уважаеми, Колеги


"Естетик-Мед БГ" ООД, официален дистрибутор на фирма "Plasmolifting World GmbH", Германия, в България и в Югоизточна Европа, е упълномощен да информира за промените в продукцията на компанията, разпространявани на територията на Европейския съюз (ЕС).
На основание на предписанията за техническа надзор на ЕО от 2017 г .: - положенията на Директива 93/42 / ЕИО, правило 3, изложено в раздел 4, глава III приложение VIII; -приложенията на ръководството по АТХ (Анатомо-терапевтично-химичното) класифициране (Насоки за класификация по ATC и определяне на DDD) относно хепарина; (Ръководство по границите и класификацията в регулаторната рамка на Общността за медицинските изделия), от началото на 2018г.в ЕС се въвеждат нови технически изисквания за производство и сертифициране на епруветки, предназначени за обработка на човешки кръв и за получаване на биологични материали за приложение IN VIVO, т.е. за обратното въвеждане в тъканите:
- въведено е стандартно за двойно стерилизиране, както и основното изделие - специализираното изделие отвътре и втората опаковка - специализираното изпитване отвън.

- повишаване на изискването за сертифициране на изделията, използващи като антикоагулант натриев хепарин - клас III (такива изделия не съществуват на пазара на производство в световен мащаб).
Във връзка с това, в резултат на необходимостта от спазване на законите на ЕС и с цел повишаване на безопасността на пациентите, компанията "Plasmolifting World GmbH" информира, че от началото на 2018г. пуска в обръщение нов продукт, предназначен за нуждите на европейския пазар, т.е.  Плазмолифициране PRPGEL - епруветки

(производство Италия)

 IMG_df80b481bc2a06ebd334774380e01774_V.jpgIMG_923050bd63189231475a5e50a28f63e1_V.jpg

 


Content
LivedaMed2000