PRP Серум


"Естетик-Мед БГ" ООД, официален дистрибутор на компания "Plasmolifting World GmbH", Germany, в България и Юго-източна Европа, е упълномощена да Ви информира за нови продукти на компанията, разпространявана на територията на Европейския Съюз(ЕС). 

Компания "Plasmolifting World GmbH", от началота на 2018г., пуска в обръщение втори, нов, продукт на индивидуалната регенеративна козметика, предназначен за нуждите на европейския пазар, т.е. :

# Plasmolifting многофункционален серум за всички тfkdlg jkldfjg ипове кожа, подходящ както за самостоятелно приложение в козметиката, така и за изготвяне на индивидуален козметичен продукт със собствени растежни фактори, предназначен за Plasmolifting Home Terapy(производство Германия).

Технологична информация:

Plasmolifting - многофункционален серум за лице и тяло с тройно действие:
- съдържа плазма с растежни фактори от растения;
- натурални масла;
- аминокиселини;
- къси пептиди,
съставки, осигуряващи интензивно овлажняване и подхранване на кажата, позволяващи намаляване на мимическите бръчки, предпазване и корегиране на възрастовите изменения, водещи към загуба на формите на контура на овала.
Серумът е част от системата на средствата за регенерация и репарация Plasmolifting®.
Той представлява уникална регенеративна козметика, изготвена по технологията CellularFriendlyTech®, която запазва целостта на тромбоцитната мембрана.
При съчетаване на компонентите на серума с тромбоцитна автоложна плазма, получена по технология Plasmolifting®, тяхното действие взаимно се усилва.

За изготвяне на индивидуален регенеративен козметичен продукт-серум се добавят 2,0мл тромбоцитна автоложна плазма!!!

е на серума с тромбоцитна автоложна плазма, получена по технология Plasmolifting®, тяхното действие взаимно се
Моля, всички въпроси и предложения изпращайте до Естетик-Мед БГ ООД : e-mail:info@plasmolifting.bg; tel.: +359 894 80 17 97.
С уважение, Управител на Естетик-Мед БГ ООД, Пловдив:


Стоимен Терзийски


Content
LivedaMed2000